15 Eylül 2007 Cumartesi

çilli bom bom bom

Evett cefakar blog okuyucularım sizler için yemedim içmedim, yutub televizyasını didikledim ve türk filmlerindeki unutulmaz şarkıları buldum.








6 yorum:

priss dedi ki...

kubi-chan,

yaptığın derleme gayet hoş, ki 3. fidyoyu izlerken salsa yapmaya çalışarak geçirdiğim günlere saatlere kahrettim, içimdeki adile yeniden yeşerdi.. ahh bu arada küçükken biz adile naşitin ruhunu çaarmıştık ve çok travmatik olaylar cereyan etmişti..bilahare değineceğim..

ayrıca kızlarla hamama gittiğimiz vakit seni de aramızda görmek isteriz ama ardahanlılığından gelen doal bitki örtünle aramızda biraz sırıtabilirsin, gelmeden önce onların bi hal çaresine bakmanı salık veririm cicim...

ayrıca derlemede korkunç eksikler var, bunlardan biri de cici kızlar- delisin delisin olmuş... nası unutursun... benim şarkım o, ilkokuldan mezun olurken onu sahnelemiştik arkadaşlarla, sonra ben solo bi türkü sölemiş folklorik danslar etmiştim te allam yaa..

nese efenim... bakınız yazıyorsunuz çotank die yapıştırıyoruz komenti.. ya siz.. ?? heyhaaaat :///

karga dedi ki...

sevgili 3lü piriz hanım; hamam davetinize iştirak etmek isterdim yalnız kafama yiyecegim tasları düşündükçe vazgeçtim ki aranızda saklanmak benim gibi 192lik biri içün zor olsa gerek.aslında daha fazla vidyo buldum mamafi bunlarda karar kıldım buldukça eklerim.umarım ilkokul müsamerenizin vidyosu vardır onuda eklesekde sizin nasıl bir über insan oldugunuzu cümle alem izlese.
saygılarımla cyrano de karga

priss dedi ki...

karga bey, o deil de 94 yılına ait bi fidyo var, ablam cd i kırıdm attım sanıyo ama kim olduumu, nerden geldiimi unutmayayım die saklıyorum, bigün zirveye çıktığımda, flaşlar üzerimde patlarken kırmızı halıda attığım her adımda mazimi hatırlayayım, oscar heykelciğini, nobel barış ödülünü, dünya kupasını ( yok artık :D ) kaldırırken kabaran egomu bastırabilieyim, mütevaziliğimle dünyaya örnek olayım istedim, bööle de yüce gönüllü bi insanım bilirsiniz...

onun dşnda neden bütün erkekler boyunun 1.93 olduğunu sölüyo ? erhan da ööle diyodu, neden 1.93 gibi spesifik bi rakam kullanıyosunuz, kızlarda da 1.65 kritik snırdır misal.... aydınlatın beni..

hamama giren terler ayrıca...

sevgilerimle..

sizi seven ve daima sevecek olan kapı komşunuz ....

priss dedi ki...

olabilir, 1.92 de yazmış olabilirsin, bu neyi deiştirir, ama şu da var, sen 1.93 e daha çok benziosun, dier arkadaşlar taş çatlasa 1.90 hadi bilemedim 1.88 flndır... aman be ne biliim öff, uykum var bunlarla gelme bana

karga dedi ki...

1,93 demedim ki 1 92 dedim azcık dikkat.hiç dikkatli okumuyosunuz teessüflerimi iletiyorum.

Telefone VoIP dedi ki...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.